Menneet keikat

Marko Haavisto ja Poutahaukat 2.2.2024

Soittosalin toiminnan avasi suomikaihon suurmestari, ja yleisö tykkäsi: ”Kiitos, oli mahtava keikkailta!😊   ”Koskaan kuullutkaan yhtyeestä, vaikka joukossa entisiä Topi Sorsakoski ja Agents muusikoita. Yhtye oli ihan tajuttoman hyvä!

Joel Hallikainen 23.3.2024

Suomalaisen chansonin Grand Old Man Joel Hallikainen loi lämpimän tunnelman lauluillaan ja koskettavilla tarinoillaan vuosien varrelta. Yleisössä tosifaneja pitkän matkan takaa.

”Suurkiitos upeasta konsertista😊 Hieno ilta oli nopeasti ohi loistavan taiteilijan, Joel Hallikaisen, upean musiikin ja mukaansa tempaavien tapahtumien johdosta. Emme arvanneetkaan, miten taitava tarinan kertoja hän myös on!”

Edu Kettunen 27.4.2024

Edu Kettusen lämmin ja vaatimaton persoona sekä hienot laulutarinat toivat koskettavan tunnelman tähän Välkkylän Kino -kiertueen konserttiin. Mika Kuokkasen sähkökitara ja Mira Vähänikkilän kuvat täydensivät hienosti.

”Hieno konsertti, huumoria mukana Edulla välispiikeissä, ja kirsikkana kakun päällä: tupa oli täynnä. Hieno nautinnollinen ilta. Levykin tarttui mukaan nimikirjoituksen kera!”

Salli ilmoitukset? Kyllä Ei kiitos